Coulisse BV

De wereldwijd gerenommeerde beurs op het gebied van binnen- en buitenzonwering R+T in Stuttgart is voor Coulisse het moment om zich aan de markt te presenteren. De beurs vindt een keer per drie jaar plaats. Iedere keer weer willen we verrassen en onze bezoekers en gasten weer iets nieuws laten zien en beleven. Dat vertaalt zich niet alleen door in het standconcept, maar ook op culinair gebied.

De laatste editie van de beurs in februari 2015 stond in het teken van warmte. In lijn met dit thema onthaalde Flooresso onze gasten op de benedenetage van onze stand met een warm onthaal. De heerlijkste cappuccino’s, latte machiatto’s en versgemaakte smoothies werden door Floor en haar team geserveerd aan gasten uit heel de wereld
De aanwezigheid van Flooresso was een verrijking op onze stand en is wat ons betreft een echte aanrader; who doesn’t love a smile and a good coffee!

Kune Group

Kune Group werkt vanuit Exxellence al een aantal jaren met Floor samen.
Sinds kort ook vanuit SMQ voor de VNG Belastingconferentie en vanuit onze holding zelf recent in het kader van de beurs Overheid 360°.

Floor in een aantal woorden: spontaan, vriendelijk, professioneel, flexibel & daadkrachtig.
Voor het gehele plaatje werkt Floor samen met partners die standbouw en meubilair kunnen verzorgen, zodat je als klant ontzorgd wordt. Dit proces verloopt uitermate professioneel!

Met Floor aan onze zijde konden wij ons positief onderscheiden en onze relaties heerlijke koffiecreaties aanbieden. Voor velen onvergetelijk!


Harco Wesselink

ATAG Nederland BV

Via onze vaste leverancier van koffie, Beukenhorst, zijn we bij Flooresso terechtgekomen. Dit was het eerste jaar dat wij kozen voor een Barista, het was de investering meer dan waard!

Floor is een gastvrouw pur sang, met haar horecaervaring en positieve uitstraling wist ze onze gasten te vertroetelen met haar koffiespecialiteiten.
De aanwezigheid van Flooresso bracht een extra dimensie op de beursvloer, heerlijk aroma’s van de koffie en een warm welkom voor onze gasten.

Mede dankzij haar positieve bijdrage en inzet kijken wij terug op een geslaagde beursweek.
VSK beurs, Jaarbeurs Utrecht, 3 t/m 7 februari 2014

Elke Groot Nibbelink – Marketing & Communicatie