Barista en Coffee Art – Flooresso

Als u met uw bedrijf deelneemt aan een beurs, heeft u een uitgelezen kans om op bijzondere en ontspannen wijze in contact te komen met uw klanten en prospects.

Maak een onvergetelijke indruk met een barista op uw beurs

Wilt u op een beurs écht een onvergetelijke indruk achter laten? Zorg er dan voor dat uw bezoekers kennis maken met Flooresso; uw barista op locatie. Niet alleen voorziet Flooresso iedereen van de beste koffie, cappuccino of latte macchiato, maar u haalt ook de beste gastvrouw in huis. Een warm welkom -letterlijk en figuurlijk- bij een gezellig aangeklede koffiebar, voorzien van alle gemakken.

Nog meer

Wilt u uw gasten naast de vele koffiespecialiteiten iets ander aanbieden? Dat kan uiteraard! Flooresso heeft een speciale bar voor beurzen waar naast een espressomachine een professionele tapinstallatie, koelingen en spoelbak zijn ingebouwd.

Flooresso kan uiteraard ook komen met alleen de espressomachine(s) met toebehoren. De machine wordt dan geïntegreerd zodat voor iedere stand maatwerk geleverd wordt.

Internationale ervaring op beurzen

Uw barista spreekt Nederlands, Engels en Duits waardoor zij uw bedrijf internationaal kan representeren. Kortom: Flooresso is een geweldige toevoeging op iedere beurs!

barista beurzen koffie