Barista en Coffee Art – Flooresso

Als u met uw bedrijf deelneemt aan een beurs, heeft u een uitgelezen kans om op bijzondere en ontspannen wijze in contact te komen met uw klanten en prospects.

Maak een onvergetelijke indruk met een barista op uw beurs

Wilt u op een beurs écht een onvergetelijke indruk achter laten? Zorg er dan voor dat uw bezoekers kennis maken met Flooresso; uw barista op locatie. Niet alleen voorziet Flooresso iedereen van de beste koffie, cappuccino of latte macchiato, maar u haalt ook de beste gastvrouw of -heer in huis. Een warm welkom -letterlijk en figuurlijk- bij een gezellig aangeklede koffiebar, voorzien van alle gemakken.

Flooresso kan uiteraard ook komen met alleen de espressomachine(s) met toebehoren. De machine wordt dan geïntegreerd zodat voor iedere stand maatwerk geleverd wordt.

Nog meer

Wilt u uw gasten naast de vele koffiespecialiteiten iets ander aanbieden? Dat kan uiteraard! Naast de lekkernijen, verzorgd Flooresso ook de verfrissende drankjes op uw beursstand. Zo bent u volledig ont zorgt en kunt u zich richten op uw gasten/ klanten.

Cappuccino Printer

Wilt u nog meer indruk maken op uw stand? Flooresso verhuurt ook een cappuccino printer. Hiermee kunt u uw eigen logo, foto’s of marketing tekst op iedere cappuccino laten printen.

Internationale ervaring op beurzen

Uw barista spreekt Nederlands, Engels en Duits waardoor zij uw bedrijf internationaal kan representeren. Kortom: Flooresso is een geweldige toevoeging op iedere beurs!