Floor Jager heeft de gave om van iedere gelegenheid een feestje te maken. Als barista serveert zij de heerlijkste koffiecreaties, als gastvrouw verzorgt zij uw klanten of gasten op haar unieke, enthousiaste en professionele wijze.

Internationale klantenkring
Haar bedrijf, Flooresso, ontstond in Twente, werd steeds populairder in Hengelo en Enschede en is inmiddels tot ver over de landsgrenzen bekend. Floor Jager verzorgt gasten op beurzen in Nederland en door heel Europa. Ondertussen werkt ze met meerdere gastvrije en gezellige Barista’s samen.
Ook bij de Military, op golfbanen, in winkels, op evenementen en bij jubilea en andere feesten wordt zij veel gevraagd om gasten de ultieme koffie te laten proeven en ervaren. Nationaal én internationaal staat Flooresso hoog aangeschreven.

Onbeperkte mogelijkheden
Flooresso is van toegevoegde waarde bij elke gelegenheid! Drie professionele espressomachines, drie mobiele koffiebars die in te richten zijn op een manier die bij de gelegenheid past en de gastvrijheid en de professionaliteit van barista en gastvrouw Floor Jager  zijn de perfecte combinatie voor uw beurs, evenement, jubileum of feest!

Ook beschikken we over een multifunctionele bar die we extra kunnen inzetten met diverse andere specialiteiten.

Creatief & klantgericht
Flooresso is creatief en flexibel; er wordt met u mee gedacht om de sfeer te creëren die perfect bij uw event past! Of het nu gaat om een aankleding in sfeer, aansluitend bij uw themafeest of een origineel nieuw drankje… Flooresso regelt het voor u!

Heeft u zelf een voorkeur of werkt u al met goede koffie, laat het ons weten; Flooresso is namelijk koffiebranderij-vrij.

Lees hier de recensies van de enthousiaste klanten van Flooresso!